Musikalske foredrag

.
SamKlang udbyder musikalske foredrag under overskrifterne:

  • _SN_0664Kunstnerisk lederskab – samskabelse og kreative processer i en kompleks virkelighed
  • Lederskab på vej – faser og overgange i lederlivet
  • Ledelse i forandringstider – følelser og reaktioner under organisatoriske forandringer
  • Samskabelse om kerneopgaven – opnåelse af ekstraordinære resultater i fællesskab
  • Motivation og samklang – frisættelse af de skjulte ressourcer i virksomheden

.

Indsigt og oplevelse

SamKlang kombinerer indsigt med oplevelse. Gennem oplæg, sang og musik bliver der talt til både intellekt og til følelser, og derved kombineres den intuitive og den rationelle tilgang til arbejdet i organisationer.

Programforløbet er bygget op, så der både er mulighed for at lytte og reflektere for sig selv, drøfte og udveksle erfaringer i mindre grupper og interagere med hinanden i fællesskab. Indholdet tilpasses, så det spiller sammen med de konkrete udfordringer, som organisationen eller virksomheden står med.

Klik på billedet og oplev SamKlang på Tøystrup Gods.

SamKlang i virksomheden

.

Seminarer og konferencer

SamKlangs musikalske foredrag er velegnede på lederseminarer, konferencer, medarbejderdage o.l., hvor der er fokus på forandringer, samarbejde og motivation. De kan tilpasses, så de fremstår som selvstændige programpunkter, eller de kan indgå som en integreret del af et større program.

SamKlang består af ledelses- og organisationskonsulent Lars Peter Nielsen, operasanger og mezzosopran Merete Laursen og organist og koncertpianist Kamilla Sørensen.

Kontakt Reflex for yderligere oplysninger og drøftelse af konkrete muligheder.

.

”Jeg er blevet inspireret, har fået nye idéer og nye input og er faktisk blevet begejstret. SamKlang har den helt formidable egenskab, at de kan skabe begejstring langt hurtigere end så mange andre værktøjer kan fra værktøjskassen.”
Martin Petersen, afdelingschef i Odense Kommune

.

”Man får lov til at give sig selv lidt fri og søge lidt ind og mærke efter. Jeg har kunnet søge ind i et rum inde i mig selv, inde i min hjerne, som jeg ikke normalt kommer ind og besøger i løbet af en normal arbejdsuge. Så for mig har det været en rejse indad, mærke efter og finde nogle følelser – jeg blev også lidt rørt på et tidspunkt – opleve, at livet handler om andet end ledelse og drift og KPI’er.”
Jerry Vinther, videnscenterchef og formand for Lederne Fyn

.

“Det vigtigste jeg tager med fra i dag er det lige at have en stund, hvor jeg har tid til at reflektere lidt over, hvad det egentlig er, jeg er drevet af, og hvad det er, der motiverer mig og skaber begejstring hos mig. Jeg sad faktisk på et tidspunkt og tænkte: Det her er egentlig lidt ligesom at meditere og være lidt mindful. SamKlang løsner op for et eller andet inden i mig. Sangene og musikken åbner for noget, som jeg måske havde glemt.”
Dorte Andreas, næstformand i Skolelederforeningen

.

“Sangen ‘You raise me up’ fik tårer frem i øjenkrogene, et lommetørklæde blev fumlet frem – og vi mærkede og fornemmede, hvordan en udviklingsfase kan få euforien til at gnistre – og hvordan man kan få lyst og energi til arbejdsopgaver, der har kunnet opleves som mega udfordrende. SamKlang er en ny, anderledes og virkningsfuld måde at arbejde med motivation, forandringer og udviklingsprocesser på.”
Lene Nygaard, udviklingschef i Odense Kommune