Refleksioner om kunst og ledelse

5442 - Linkedinannonce Kunstnerisk lederskab 1200x627pxBogen ‘Kunstnerisk lederskab’ åbner et vindue ind i kunstens verden og omsætter erfaringer og oplevelser fra ledelse i kunstens verden til almene refleksioner og indsigter om ledelse og lederskab.

I fem letlæste kapitler møder vi dirigenten, teaterinstruktøren, skuespilleren, operasangeren og billedkunstneren – kunstneriske ledere og performere, hvis særlige arbejdsform inden for det enkelte felt bliver til stærke billeder på de forskellige sider af lederskabet, som udøves i andre typer organisationer og virksomheder.

Bogen er blevet til på baggrund af observationer af kunstneriske processer i symfoniorkester, teater og opera og ud fra interview og samtaler med kunstneriske ledere og performere.

“Dirigenten er altid et skridt foran musikerne. Hans udtryk og kropssprog fortæller musikerne, hvordan han øsnker de næste elementer i musikken spillet, før de begynder at spille dem. Også selve nedslaget og direktionen er hele tiden en smule foran musikken. … Denne væren foran og samtidig nærværende er et lærerigt studie og noget, som mange ledere både kan nikke genkendende til, og som de med stort udbytte vil kunne udvikle med inspiration fra den symfoniske verden.”

Bogen koster 100 kr. + forsendelse og kan købes ved henvendelse til Reflex på reflex@pc.dk